Kerron tarinassani mahdollisimman realistisesti kaiken, mitä simeille tapahtuu. Kaikki voisi perjaatteessa tapahtua ihan oikeassa elämässä oikeille ihmisille, joten tässä tarinassa kukaan ei muutu yhtäkkiä keijuksi tai osaa noitia toisia. Kaikki sisällöstä simeihin ovat lähtöisin omasta päästäni. Tarinassa käytän paljon ladattuja, jotka eivät luonnollisestikaan ole minun tekemiäni, kysykää ihan rohkeasti jos haluatte tietää jonkin ladatun lataamispaikan. En suinkaan aio täyttää tarinaani kirosanoilla tai muuten "epäsopivilla" ilmauksilla, mutta niitäkin tulette epäilemättä näkemään tarinassa jonkin verran.

snapshot_f515fcca_b54ad234.jpg

Tässä kuva talosta, jossa kaikki paha ja aavistamaton tapahtuu. Asunnot ovat kaikki yhtä suuria ja muutenkin identtisiä keskenään. Mennäänpä sitten tekemään pieni kierros ja katostaan, josko talon asukkaat antaisivat otattaa muutamia kuvia itsestään ennen virallisen tarinan alkamista. Aloittakaamme luonnillisesti asunnosta numero 1.

snapshot_f515fcca_9541bdd9.jpg

Saanen esitellä Hailey Daltonin! Hailey on 24-vuotias kypsä, mutta riehakas nainen, joka rakastaa vauhtia ja vaaroja. Itse Hailey kuvailisi itseään sanoin sopuisa ja kaikin puolin normaali. Neiti hyvä, jos sinä olisit vähääkään normaali, et olisi edes muuttanut tähän pahamaineiseen taloon. Hailey pitää hyvistä dekkareista, joiden kanssa kuluttaa tylsät sadeillat. Nainen rakastaa vapaata elämää ja yläkerran Robertin kanssa seurustelukin on ollut jo pitkään pelkkää on/off –juttua.

Hän työskentelee läheisessä sairaalassa sairaanhoitajana. Ammatinvalinta oli naiselle selvä jo lapsena, kun tämän äiti, Laura Dalton, kuoli ruokaostoksilla yllättäen sydänkohtaukseen, eikä yksikään ihminen myymälässä ollut osannut auttaa tätä. Sen jälkeen Hailey kävi läpi kaikki mahdolliset ensiapukurssit ja –koulutukset, joita vain kaupungista löytyi ja valmistui vain muutama kuukausi sitten sairaanhoitajaksi.

snapshot_f515fcca_7541bf4e.jpg

Haileyn naapurissa asuu toinen viehättävä neitonen, Dora Smith. Dora on 21-vuotias läheisessä kahvilassa kahvila-apulaisena työskentelevä nainen, joka elää suurimmaksi osaksi vanhempiensa rahoilla ja avustuksilla. Dora on talon tuorein asukas. Nainen muutti taloon vajaa kaksi kuukautta sitten kaukaa maan toiselta puolelta. Kahdessa kuukaudessa on kuitenkin ehtinyt tapahtua jo paljon eikä tämä punahiuksinen kaunotar ole suinkaan niin kiltti ja viaton, mitä päällepäin saattaisi luulla.

Dora on itsepäinen, komenteleva ja myös suurenmoinen flirttailija, joka voi sietää jätetyksi tulemista. Doran mielestä paras puolustus asiaan kuin asiaan on kosto, jonka todennäköisesti jokainen talon asukas tulee vielä tuntemaan nahoissaan. Vanhassa kotikaupungissaan Dora vietti aika lailla villiä elämää läträten alkoholin kanssa ja tehdessään abortin jopa kolme kertaa

snapshot_f515fcca_5541bd69.jpg

Asunnossa numero kolme majailee James Theron. James on omalla tavallaan kovin kaino, mutta samalla aivan tajuttoman kiltti ja luotettava. James onkin yleensä talon asukkaista se, jolle muut purkavat huolensa. Yllättävän usein muilta kuitenkin unohtuu se, että miehellä itsellään saattaa myös olla murheita. James on 23-vuotias entinen valokuvamalli. Hän muutti taloon alun perin kaksoissiskonsa Jennyn kanssa, joka sittemmin muutti pois omaan asuntoonsa miesystävänsä kanssa.

Nykyään mies työskentelee viereisellä yläasteella epävirallisena poikien liikunnan opettajana ja onkin teinityttöjen ehdoton unien kohde. Liikunta on Jamesille tärkeää, etenkin pallopelit, joissa tämä on aina ollut lahjakas. James on salaa ihastunut yläkerran asukkiin Audreyhyn, mutta ei uskalla lähestyä naista vaan yrittää vihjailla tälle pelkällä olemuksellaan tunteistaan.

snapshot_f515fcca_b541bcfa.jpg

Jamesin naapurissa asustaa Robert Williams, joka on joka ainoana 22 elinvuotenaan vetänyt naisia puoleensa kuin magneetti. Tiedä sitten tekeekö sen nuo uskomattomat suklaasilmät vai kaunis ja muodokas hymy. Robert rakastaa rentoja ja kuluneita vaatteita sekä hyviä kauhu- ja toimintaelokuvia. Robert tulee varakkaasta perheestä ja on pikkusiskonsa Tammyn  kanssa suvun viimeinen jäsen. Miehellä on siis kaiken muun lisäksi kovat paineet suvun jatkamisen kannalta. Tämän vanhemmat kuolivat tulipalossa Robertin ollessa aknenaamainen ja rasvalettinen teini. Sama palo tuhosi myös perheen komean kartanon ja Robert joutui siskonsa kanssa lastenkotiin. Onneksi vanhempien perintö nosti miehen taas jaloilleen tämän täyttäessä kahdeksantoista. Tammy asuu yhä edelleen samassa lastenkodissa ja Robert pyrkiikin käymään siskonsa luona aina kuin vain ehtii.

Todennäköisesti huomattavan vetovoimaisuutensa vuoksi Robertista on ajan myötä tullut melkoisen itsekäs ja vallanhaluinen. Mies ei ole ollenkaan tyytyväinen nykyiseen työpaikkaansa erään paikallislehden toimituksen sihteerinä, vaan haluaa elämältään enemmän.

snapshot_f515fcca_d541bee9.jpg

Asuntoa numero 5 asuttaa Audrey Walker, ranskalaissyntyinen 24-vuotias sievä nainen. Audrey on hyväuskoinen ja helposti lankaan menevä, joka ei halua uskoa kenestäkään mitään pahaa. Nainen on jatkuvasti tyrkyttämässä apua ja muiden hyvinvointi menee helposti omien asioiden edelle.

Audrey muutti jo lapsena pois Ranskasta vanhempiensa kanssa ja joutui saman tien sosiaaliviraston luukulle jonottamaan saadakseen päivittäiset rahat ruoanostoa varten. Nyttemmin jokseenkin hyvin tienaavana näyttelijänä Audreylla menee ihan mukavasti. Tämän pitkäaikainen haave onkin ostaa maaseudulta omakotitalo ja muuttaa sinne rakkaimpansa kanssa. Saa nähdä toteutuuko Audreyn haave, vai joutuuko tämä muiden auttamisen vuoksi heittämään hyvästit unelmalleen.

snapshot_f515fcca_b541be7c.jpg

Viimeisessä asunnossa majailee Michael Brooks, tuttavammin Mike. Mike on 26-vuotias omalla tavallaan hyvin ilkeä ja pinnallinen mies, joka on ehdottoman altis houkutuksille, varsinkin jos naiset tai raha ovat osa niitä. Mies välittää hyvinkin paljon tasan itsestään ja turvautuukin harmillisen usein väkivaltaan, josta ovat saaneet kärsiä niin Miken naisystävät, sekä myös omat perheenjäsenet. Mies ei kunnioita ketään, eikä välitä pitää suutaan kiinni jos vain voi loukata jotakuta jollain lailla.

Mike lauloi muutama vuosi sitten kotikaupunkinsa suositussa punkyhtyeessä, mutta joutui sitten äänihuulissa pesivän kasvaimen vuoksi leikkaukseen ja menetti samalla lauluäänensä ja paikkansa bändin jäsenenä. Se jos mikä muutti Miken luonteen täysin. Ei mies toki aina ole ollut aivan yhtä häijy ja omistuksen haluinen, kuin tämä nykyään on.

Tässä nyt pientä alkutietoa ja taustaa kustakin hahmostamme. Kuka vihaa ketä? Entäpä kenellä on palavia tunteita jo varattuun simiin? Onko Oxerstreetillä ikinä normaalia päivää ilman kommelluksia? Se kaikki selviää tulevissa osissa!